Za 8 osoba
2 Šoljice Kisele pavlake
200 g Sremskog sira
- Filet dimljenog lososa
1/4 Šoljice Seckanog vlašca ili mladog luka
Priprema
Umutite kiselu pavlaku i sir u penastu i glatku smesu. Losos isecite na trake i pomešajte s vlašcem ili mladim lukom. Obe smese izmešajte i ohladite. Paštetu servirajte s krekerima ili prepečenim kriškama bageta. Prijatno!
Sastojci
Za 8 osoba
2 Šoljice Kisele pavlake
200 g Sremskog sira
- Filet dimljenog lososa
1/4 Šoljice Seckanog vlašca ili mladog luka
Priprema
Priprema
Umutite kiselu pavlaku i sir u penastu i glatku smesu. Losos isecite na trake i pomešajte s vlašcem ili mladim lukom. Obe smese izmešajte i ohladite. Paštetu servirajte s krekerima ili prepečenim kriškama bageta. Prijatno!