Skuvati (tvrdo) jaja, izrendati na najsitnije i pomešati sa pavlakom, majonezom i krem sirom dok se sve ne sjedini. Oblandu mazati filom, voditi računa da svaka rupica bude popunjena i preko fila ređati tost narezak, ovako ređati dok ima fila. Obavezno preko tost nareska malo staviti fila da se sledeća korica oblande lepo zalepi. Tako ređati dok ne nestane sastojaka, zadnju koricu oblande okrenuti da rupice budu ka dole. Pritisnuti i ostaviti preko noći ostaviti na hladnom mestu.
Sastojci
Za 20 osoba
1 pakovanje/a C Oblande
3-4 komad/a Kuvana jaja
2-3 pakovanje/a Krem sira
1 Velika Pavlaka (mlečna)
300 g Majoneza
600 g Tanko sečene šunke ili tost nareska
Naši proizvodi
Priprema
Priprema fila
Skuvati (tvrdo) jaja, izrendati na najsitnije i pomešati sa pavlakom, majonezom i krem sirom dok se sve ne sjedini. Oblandu mazati filom, voditi računa da svaka rupica bude popunjena i preko fila ređati tost narezak, ovako ređati dok ima fila. Obavezno preko tost nareska malo staviti fila da se sledeća korica oblande lepo zalepi. Tako ređati dok ne nestane sastojaka, zadnju koricu oblande okrenuti da rupice budu ka dole. Pritisnuti i ostaviti preko noći ostaviti na hladnom mestu.
Tagovi