Iseckati glavicu crnog ili crvenog luka i staviti u činiju za pripremu salate. Dodati čen ili dva belog luka. Tunjevinu ocediti od viška ulja, dodati u činiju i promešati. Dva obarena jajeta izrendati u činiju. Koristiti ono sitno rende, verujte na reč, tekstura je bolja nego kada se jaja samo iseckaju.
Iseckajte povrće po želji, ja lično najviše volim sveže paprike zato ih i dodajem. Tu se mogu naći i paradajz, krastavac, ono što volite.
Posoliti, pobiberiti, dodati ostale začine po ukusu (mirođiju, vlašac, origano).
Dodati odokativno maslinovo ulje i sok od jednog limuna. Lepo promešajte i uživajte. Ovo je količina dovoljna za doručak ili večeru za dve osobe!
Sastojci
Za 2 osoba
2 pakovanje/a Tunjevina po izboru
2 komad/a Kuvana jaja
1 komad/a Crnog luka / crvenog luka
1 ili 2 komad/a Crvena, sveža paprika
1 ili 2 komad/a Zelena, sveža paprika
1 malo Soka od jednog limuna
30 ml Maslinovog ulja
1 ili 2 komad/a Čen ili dva belog luka
1 prstohvat/a Soli, bibera, mirođije, origana, peršuna
Priprema
Priprema
Iseckati glavicu crnog ili crvenog luka i staviti u činiju za pripremu salate. Dodati čen ili dva belog luka. Tunjevinu ocediti od viška ulja, dodati u činiju i promešati. Dva obarena jajeta izrendati u činiju. Koristiti ono sitno rende, verujte na reč, tekstura je bolja nego kada se jaja samo iseckaju.
Iseckajte povrće po želji, ja lično najviše volim sveže paprike zato ih i dodajem. Tu se mogu naći i paradajz, krastavac, ono što volite.
Posoliti, pobiberiti, dodati ostale začine po ukusu (mirođiju, vlašac, origano).
Dodati odokativno maslinovo ulje i sok od jednog limuna. Lepo promešajte i uživajte. Ovo je količina dovoljna za doručak ili večeru za dve osobe!
Tagovi