Luk sitno iseckati pa na zagrejanom ulju proprziti kratko. Dodati mleveno meso, so i biber i zajedno prodinstati.
Krompir oljustiti, iseci na tanje kolutove i slagati u djuvecaru, red krompira, red mlevenog mesa sve dok se ne utose svi sastojci. Zavrsiti sa krompirom
Preliv
Jaja razmutiti sa mlekom pa preliti preko musake i peci na 220C oko 1h i 15 minuta.
Sastojci
Za 6 osoba
400 g Mleveno meso mesano
1,5 kg Krompir
2 komad/a Jaja
1 komad/a Luk
1 dl Ulje
2 dl Mleko
1 prstohvat/a So
1 prstohvat/a Biber
Priprema
Priprema
Luk sitno iseckati pa na zagrejanom ulju proprziti kratko. Dodati mleveno meso, so i biber i zajedno prodinstati.
Krompir oljustiti, iseci na tanje kolutove i slagati u djuvecaru, red krompira, red mlevenog mesa sve dok se ne utose svi sastojci. Zavrsiti sa krompirom
Preliv
Jaja razmutiti sa mlekom pa preliti preko musake i peci na 220C oko 1h i 15 minuta.
Tagovi