U činiju pomešajte sadržaj kesice "C piletina sa 4 vrste sira" i 250ml pavlake za kuvanje.
Priprema piletine
400g pilećeg belog mesa podelite u šnicle i poređajte u tepsiju/ vatrostalnu posudu. Nemojte je usoljavati jer je sos sam po sebi slan. Prelijte piletinu prethodno pripremljenim sosem i pospite seckanim peršunom.
Stavite u zagrejanu rernu i pecite na 220 stepeni oko 30 minuta dok ne porumeni.
Sastojci
Za 4 osoba
250 ml Pavlaka za kuvanje
1 kesica/e C piletina sa 4 vrste sira
/ malo Peršun
400 g Piletina
Priprema
Priprema sosa
U činiju pomešajte sadržaj kesice "C piletina sa 4 vrste sira" i 250ml pavlake za kuvanje.
Priprema piletine
400g pilećeg belog mesa podelite u šnicle i poređajte u tepsiju/ vatrostalnu posudu. Nemojte je usoljavati jer je sos sam po sebi slan. Prelijte piletinu prethodno pripremljenim sosem i pospite seckanim peršunom.
Stavite u zagrejanu rernu i pecite na 220 stepeni oko 30 minuta dok ne porumeni.
Servirati uz salatu po izboru.
Prijatno!
Tagovi