U činiju pomešajte sadržaj kesice "C piletina sa 4 vrste sira" i 250ml pavlake za kuvanje.
Priprema mesa i povrća
Svo povrće iseći na kolutove/ kriške tanke i izgrilovati. Poređati ga u vatrostalnu činiju da pokrije dno. Začiniti. Piletinu iseći na šnicle i kratko grilovati u istom sudu gde se grilovalo povrće da bi pokupila ukus. Poređati piletinu preko povrća, naliti sos od 4 vrste sira. Staviti u zagrejanu rernu na 200 stepeni 35 minuta. Polovinu vremena peći u poklopljenoj posudi a ostatak vremena bez poklopca. Pred kraj dodati narendan kačkavalj i vratiti kratko u rernu.
Sastojci
Za 6 osoba
500 g Pileće belo meso
2 komad/a Paradajz
2 komad/a Paprika
1 komad/a Tikvice
2 komad/a Šargarepa
1 komad/a Plavi paradajz
200 g Šampinjoni
1 kesica/e C 4 vrste sira
250 ml Pavlaka za kuvanje
/ malo So
/ malo Biber
/ malo Peršun
250 g Kačkavalj
Priprema
Priprema sosa
U činiju pomešajte sadržaj kesice "C piletina sa 4 vrste sira" i 250ml pavlake za kuvanje.
Priprema mesa i povrća
Svo povrće iseći na kolutove/ kriške tanke i izgrilovati. Poređati ga u vatrostalnu činiju da pokrije dno. Začiniti. Piletinu iseći na šnicle i kratko grilovati u istom sudu gde se grilovalo povrće da bi pokupila ukus. Poređati piletinu preko povrća, naliti sos od 4 vrste sira. Staviti u zagrejanu rernu na 200 stepeni 35 minuta. Polovinu vremena peći u poklopljenoj posudi a ostatak vremena bez poklopca. Pred kraj dodati narendan kačkavalj i vratiti kratko u rernu.
Tagovi