Sastojci

Za 6 osoba

Sastojci

500 g Pileće belo meso

2 komad/a Paradajz

2 komad/a Paprika

1 komad/a Tikvice

2 komad/a Šargarepa

1 komad/a Plavi paradajz

200 g Šampinjoni

1 kesica/e C 4 vrste sira

250 ml Pavlaka za kuvanje

/ malo So

/ malo Biber

/ malo Peršun

250 g Kačkavalj

Priprema

Priprema sosa

U činiju pomešajte sadržaj kesice "C piletina sa 4 vrste sira" i 250ml pavlake za kuvanje.

Priprema mesa i povrća

Svo povrće iseći na kolutove/ kriške tanke i izgrilovati. Poređati ga u vatrostalnu činiju da pokrije dno. Začiniti. Piletinu iseći na šnicle i kratko grilovati u istom sudu gde se grilovalo povrće da bi pokupila ukus. Poređati piletinu preko povrća, naliti sos od 4 vrste sira. Staviti u zagrejanu rernu na 200 stepeni 35 minuta. Polovinu vremena peći u poklopljenoj posudi a ostatak vremena bez poklopca. Pred kraj dodati narendan kačkavalj i vratiti kratko u rernu.