Beli luk sitno iseckajte, a peršun sitno iseckajte ili ako koristite suvi samo ga sipajte u smesu. Stavite beli luk u činiju u kojoj ćete poslužiti preliv i posolite ga. Dodajte sok od limuna i maslinovo ulje. Sve dobro promešajte.
posluženje
Univerzalni preliv za sve vrste ribe… koristite ga odnah posle spremanja. Prijatno!!
Sastojci
Za 4 osoba
1 komad/a Limun (Limunov sok)
3 supena kašika Maslinovo ulje
8 čena belog luka
po ukusu nekoliko peršuna
Priprema
priprema
Beli luk sitno iseckajte, a peršun sitno iseckajte ili ako koristite suvi samo ga sipajte u smesu. Stavite beli luk u činiju u kojoj ćete poslužiti preliv i posolite ga. Dodajte sok od limuna i maslinovo ulje. Sve dobro promešajte.
posluženje
Univerzalni preliv za sve vrste ribe… koristite ga odnah posle spremanja. Prijatno!!
Tagovi