Tost hleb blago umakati u vodu od kiselih krastavčića i ređati na duguljastu tacnu. U prvi red poređati 4 tosta po dužini tacne. Preko tosta premazati polovniu pripremljenog ajvara, pa ređati sledeći red tosta. Pomešati tunjevinu, senf, posni majonez i krastavčiće, pa polovinom ove mase premazati tost. Poređati sledeći red tosta pa ga premazati ostatkom ajvara.
Preko poređati poslednji red tosta pa celu tortu premazati ostatkom fila sa tunjevinom.Prijatno
Sastojci
Za 6 osoba
1 pakovanje/a Tost hleba
1 konzerva tunjevine
1 supena kašika Senf
1 kafena kašičica posnog majoneza
1 komad/a narendanog kiselog krastavcica
300 g Ajvar
Priprema
Priprema
Tost hleb blago umakati u vodu od kiselih krastavčića i ređati na duguljastu tacnu. U prvi red poređati 4 tosta po dužini tacne. Preko tosta premazati polovniu pripremljenog ajvara, pa ređati sledeći red tosta. Pomešati tunjevinu, senf, posni majonez i krastavčiće, pa polovinom ove mase premazati tost. Poređati sledeći red tosta pa ga premazati ostatkom ajvara.
Preko poređati poslednji red tosta pa celu tortu premazati ostatkom fila sa tunjevinom.Prijatno
Tagovi