Sastojci

Za 3 osoba

Sastojci

500 g Svinjski kare

4 supena kašika Maslinovog ulja

2 kafena kašičica Mlevene paprike

2 supena kašika Soja sosa

1 kafena kašičica Majčine dušice

2 komad/a Cena belog luka

50 ml Crnog vina

1 kafena kašičica Kari

Malo malo Biber

Malo malo Soli

500 g Krompira

1 komad/a Veće glavice crnog luka

Priprema

Priprema

Pomešati crveno vino so, biber, kari, 4 kašike maslinovog ulja, alevu papriku, soja sos i majčinu dišicu. Očistiti beli luk i dodati u marinadu. Staviti meso u marinadu da odstoji oko 2h. U kesu za pečenje staviti marinirano meso. Oljuštiti krompir i narezati na kocke, očistiti crni luk i njega iseckati. Krompir i luk staviti u kesu za pečenje. Zatvotiti kesu za pečenje, izbušiti iglicom na nekoliko mesta i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko sat vremena.

Komentari

Odlično!

Odgovori

Super

Odgovori

Evo slicno

Odgovori

👌👌👌

Odgovori

😍👌

Odgovori

👌👌👌

Odgovori

Super!

Odgovori

Divan rucak! 👌😍

Odgovori
Odgovori
Odgovori
Odgovori