Sastojci

Za 12 osoba

Krem

225 g Puter (sobne temperature)

30 ml Slatka pavlaka

1 prstohvat/a So

Naši proizvodi

Priprema

Preprema puter krema:

Puter umutiti mikserom tako da postane kremast, posuti prstohvat soli po celoj površini i nastaviti sa mućenjem. Postepeno dodavati šećer (otprilike po 50 g) i mutiti na srednjoj brzini. Kada je krem postao ujednačen, dodati jednu po jednu kašiku slatke pavlake. Povećati brzinu kada se svi sastojci sjedine i mutiti 30 s. Na samom kraju umešati vanilin ekstrakt.

*može da se čuva u frižideru do 7 dana ili 2 dana na sobnoj temperaturi

*masa je dovoljna za bogato ukrašavanje 12 mafina ili 24 kom ali sa manje punoće

*dodati 1 boju ili kombinaciju više nijansi, sipati puter krem u dresing vreću i ukrasiti poslasticu po želji