Za 4 osoba
5 komad/a paradajza
1 glavica crnog luka
po potrebi nekoliko balzamiko sirće
po ukusu prstohvat/a so
po poptrebi malo maslinovo ulje
priprema
Paradajz i crni luk oprati i očistiti.
Paradajz iseći na kolutove, a crni luk na sitne kockice. Redjati naizmenično jedno preko drugog.
Svaki red povrća posoliti, preliti maslinovim uljem i balzamikom.
Preko salate od paradajza možete staviti kockice fete i posuti bosiljkom. Ja to nisam radila ovog puta.
Ohladite salatu ako povrće nije bilo hladno, ali nemojte da dugo stoji. Prijatno!!!
Recept za nagradni konkurs: Bez pečenja do savršenih poslastica!
Sastojci
Za 4 osoba
5 komad/a paradajza
1 glavica crnog luka
po potrebi nekoliko balzamiko sirće
po ukusu prstohvat/a so
po poptrebi malo maslinovo ulje
Priprema
priprema
Paradajz i crni luk oprati i očistiti.
priprema
Paradajz iseći na kolutove, a crni luk na sitne kockice. Redjati naizmenično jedno preko drugog.
priprema
Svaki red povrća posoliti, preliti maslinovim uljem i balzamikom.
priprema
Preko salate od paradajza možete staviti kockice fete i posuti bosiljkom. Ja to nisam radila ovog puta.
priprema
Ohladite salatu ako povrće nije bilo hladno, ali nemojte da dugo stoji. Prijatno!!!
Tagovi