Sastojci

Za 5 osoba

Marinada za pacetinu

2 Male siljice Kecapa Heinz

1 Mala soljica Sija sosa

1 Mala soljica Cedjenog limuna

5 Cena Belog luka

2 kg Pacetine🦆

Priprema

Marinada

Pomesati soja sos ,limun , beli luk i kecap pa lepo utrljati pacetinu sa svih strana i ostaviti da odstoji 5 sati ili celu noc

Krompir i pecurke

Krompir iseci na cetvrtine i obariti 10 minuta pa procediti

pecurke iseckati

Patka

Patka ce lepo upiti marinadu

da ne bude zabune ulje vam uopste ne treba

sama patka ce pustiti svoje masti

Pecenje patke

Peci patku 2 ipo sata na 220 stepeni

samo sto posle sat vremena dodate krompir i pecurke oko patke

jako promesate pekac da se sve prelije

Gotova patka

Pecena patka je socna i preukusna

probajte moj danasnji rucak