Za 5 osoba
2 Male siljice Kecapa Heinz
1 Mala soljica Sija sosa
1 Mala soljica Cedjenog limuna
5 Cena Belog luka
2 kg Pacetine🦆
Marinada
Pomesati soja sos ,limun , beli luk i kecap pa lepo utrljati pacetinu sa svih strana i ostaviti da odstoji 5 sati ili celu noc
Krompir i pecurke
Krompir iseci na cetvrtine i obariti 10 minuta pa procediti
pecurke iseckati
Patka
Patka ce lepo upiti marinadu
da ne bude zabune ulje vam uopste ne treba
sama patka ce pustiti svoje masti
Pecenje patke
Peci patku 2 ipo sata na 220 stepeni
samo sto posle sat vremena dodate krompir i pecurke oko patke
jako promesate pekac da se sve prelije
Gotova patka
Pecena patka je socna i preukusna
probajte moj danasnji rucak
Sastojci
Za 5 osoba
2 Male siljice Kecapa Heinz
1 Mala soljica Sija sosa
1 Mala soljica Cedjenog limuna
5 Cena Belog luka
2 kg Pacetine🦆
Priprema
Marinada
Pomesati soja sos ,limun , beli luk i kecap pa lepo utrljati pacetinu sa svih strana i ostaviti da odstoji 5 sati ili celu noc
Krompir i pecurke
Krompir iseci na cetvrtine i obariti 10 minuta pa procediti
pecurke iseckati
Patka
Patka ce lepo upiti marinadu
da ne bude zabune ulje vam uopste ne treba
sama patka ce pustiti svoje masti
Pecenje patke
Peci patku 2 ipo sata na 220 stepeni
samo sto posle sat vremena dodate krompir i pecurke oko patke
jako promesate pekac da se sve prelije
Gotova patka
Pecena patka je socna i preukusna
probajte moj danasnji rucak
Tagovi