Za 4 osoba
3 komad/a Pečene paprike
150 g Sitnog sira
50 g Tvrdog sira
3 supena kašika Maslinovog ulja
Malo malo Peršuna
Nekoliko nekoliko Čena Belog luka
Priprema
Pečenu papriku iseckajte, dodajte sitan sir, izmrvite tvrdi sir i dodajte u sitan sir. U sir dodajte sitno iseckanii beli luk, peršun i maslinovo ulje. Sve lepo promešajte i ohladite.
Sastojci
Za 4 osoba
3 komad/a Pečene paprike
150 g Sitnog sira
50 g Tvrdog sira
3 supena kašika Maslinovog ulja
Malo malo Peršuna
Nekoliko nekoliko Čena Belog luka
Priprema
Priprema
Pečenu papriku iseckajte, dodajte sitan sir, izmrvite tvrdi sir i dodajte u sitan sir. U sir dodajte sitno iseckanii beli luk, peršun i maslinovo ulje. Sve lepo promešajte i ohladite.
Tagovi