Skuvajte jaja i ostavite da se ohlade. Isecite ih na pola izvadite zumance.Sitno iseckajte sunku, krastavcice, poesajte ih sa zumancima, majonezom, i pavlakom i sojite u masu. Zacinite solju i biberom po ukusu. Moze se didati i kasicica senfa.
Priprema 2
Belanca punite vrecicom za ukrasavanje ukoliko nemate vrecicu moze se napraviti od jace kese i iscepite jedan cosak.
Savet
Jaja se mogu ukrasiti seckanim maslinkama, srdelama, persunovim listom, u nadev moze nekoliko kapi limunovog soka da se poboljsa ukus
Sastojci
Za 6 osoba
10 komad/a Majonez
50 g Pavlaka (mlečna)
100 g Kiseli krastavčići
100 g Šunka
100 g so
1 prstohvat/a Senf
1 kafena kašičica Senf
Priprema
Priprema 1
Skuvajte jaja i ostavite da se ohlade. Isecite ih na pola izvadite zumance.Sitno iseckajte sunku, krastavcice, poesajte ih sa zumancima, majonezom, i pavlakom i sojite u masu. Zacinite solju i biberom po ukusu. Moze se didati i kasicica senfa.
Priprema 2
Belanca punite vrecicom za ukrasavanje ukoliko nemate vrecicu moze se napraviti od jace kese i iscepite jedan cosak.
Savet
Jaja se mogu ukrasiti seckanim maslinkama, srdelama, persunovim listom, u nadev moze nekoliko kapi limunovog soka da se poboljsa ukus