Sastojci

Za 6 osoba

Jaja

10 komad/a Majonez

50 g Pavlaka (mlečna)

100 g Kiseli krastavčići

100 g Šunka

100 g so

1 prstohvat/a Senf

1 kafena kašičica Senf

Priprema

Priprema 1

Skuvajte jaja i ostavite da se ohlade. Isecite ih na pola izvadite zumance.Sitno iseckajte sunku, krastavcice, poesajte ih sa zumancima, majonezom, i pavlakom i sojite u masu. Zacinite solju i biberom po ukusu. Moze se didati i kasicica senfa.

Priprema 2

Belanca punite vrecicom za ukrasavanje ukoliko nemate vrecicu moze se napraviti od jace kese i iscepite jedan cosak.

Savet

Jaja se mogu ukrasiti seckanim maslinkama, srdelama, persunovim listom, u nadev moze nekoliko kapi limunovog soka da se poboljsa ukus