Operite, ocistite i iseckajte na komadice sargarepu i krompir i skuvajte ih u slanoj vodi. Iseckajte crni luk, izgnjecite beli luk. Tunjevinu iz konzerve izruciti u vecu ciniju. Dodati kuvanu sargarepu, crni luk i izgnjecen krompir. Sve to pomesati sa nekoliko kapi soka od limuna, dodati biber i izgnjecen beli luk. Dobro izmesati, servirati na maslinama i listicima bosiljka
Savet
U pastetu mozete dodati i pastu od maslina i sitno seckani ceri paradajiz
Sastojci
Za 4 osoba
3 pakovanje/a Beli luk
2-3 komad/a Persun
1 prstohvat/a Biber
Priprema
Priprema
Operite, ocistite i iseckajte na komadice sargarepu i krompir i skuvajte ih u slanoj vodi. Iseckajte crni luk, izgnjecite beli luk. Tunjevinu iz konzerve izruciti u vecu ciniju. Dodati kuvanu sargarepu, crni luk i izgnjecen krompir. Sve to pomesati sa nekoliko kapi soka od limuna, dodati biber i izgnjecen beli luk. Dobro izmesati, servirati na maslinama i listicima bosiljka
Savet
U pastetu mozete dodati i pastu od maslina i sitno seckani ceri paradajiz
Tagovi