Za 4 osoba
600 g Pileće belo meso
1 kesica/e C preliv za piletinu sa 4 vrste sira
2,5 dl Pavlaka za kuvanje
PRIPREMA MESA
Pileće belo meso iseći na tanke šnicle.
Poređati meso u podmazan manji pleh ili vatrostalnu posudu.
PRIPREMA PRELIVA
Sadržaj kesice pomešati sa pavlakom za kuvanje i prelitim preko mesa.
PEČENJE
Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni,30 minuta.
Služiti sa kuvanim pirinčem ili pire krompirom
Sastojci
Za 4 osoba
600 g Pileće belo meso
1 kesica/e C preliv za piletinu sa 4 vrste sira
2,5 dl Pavlaka za kuvanje
Priprema
PRIPREMA MESA
Pileće belo meso iseći na tanke šnicle.
Poređati meso u podmazan manji pleh ili vatrostalnu posudu.
PRIPREMA PRELIVA
Sadržaj kesice pomešati sa pavlakom za kuvanje i prelitim preko mesa.
PEČENJE
Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni,30 minuta.
Služiti sa kuvanim pirinčem ili pire krompirom
Tagovi