Staviti meso u šerpu i naliti vodom. Kad provri dodati povrće, smanjiti temperaturu, poklopiti i kuvati oko 2h. Nakon toga u vrijuću supu ubacite flekice za supu i svežeg peršunovog lista.
priprema
Smanjite, da lagano kuva dok se flekice ne skuvaju. Prijatno!!!
Sastojci
Za 20 osoba
oko 300 g pileće belo meso
4 komad/a šargarepe
3 komad/a paškanata
po ukusu nekoliko C začin
po ukusu malo svežeg peršunovog lista
1 glavica crnog luka
Priprema
priprema
Povrće za supu očistite i operite.
priprema
Staviti meso u šerpu i naliti vodom. Kad provri dodati povrće, smanjiti temperaturu, poklopiti i kuvati oko 2h. Nakon toga u vrijuću supu ubacite flekice za supu i svežeg peršunovog lista.
priprema
Smanjite, da lagano kuva dok se flekice ne skuvaju. Prijatno!!!
Tagovi