Za 2 osoba
1 komad/a crvenog paradajza
1 komad/a žutog paradajza
5 komad/a čeri paradajza
1 malo paprike
1 malo crvenog luka
1 malo kelerabe
1 malo peršuna
1 prstohvat/a so
1 malo maslinovog ulja
Priprema salate
Iseći povrće i složiti na tacnu. Posoliti po ukusu, poprskati maslinovim uljem ,narendati kelerabu i ukrasiti peršunom.
Recept za nagradni konkurs: Inspiracija iz veganske kuhinje
Sastojci
Za 2 osoba
1 komad/a crvenog paradajza
1 komad/a žutog paradajza
5 komad/a čeri paradajza
1 malo paprike
1 malo crvenog luka
1 malo kelerabe
1 malo peršuna
1 prstohvat/a so
1 malo maslinovog ulja
Priprema
Priprema salate
Iseći povrće i složiti na tacnu. Posoliti po ukusu, poprskati maslinovim uljem ,narendati kelerabu i ukrasiti peršunom.
Tagovi