Recept za nagradni konkurs: Inspiracija iz veganske kuhinje
Sastojci
Za 7 osoba
Sastojci:
250 gr
posne čokolade za kuvanje
40 gr
belog ekspandiranog pirinča
40 gr
margarina
5 kašika
vode
5 kašika
šećera
2-3 kašike
ulja
Priprema
Priprema:
U sud stavite vodu i šećer da se otopi, dodajte čokoladu, margarin, ulje i mešajte dok se sve dobro ne sjedini.
Razlivanje:
Sklonite sa vatre i dodajte expandirani pirinač. Sve dobro izmešajte i razlijte na ravnu tacnu na koju ste predhodno stavili providnu foliju. Preko takođe stavite foliju i preko nje pritiskajući rukama, masu lepo izravnjajte i ostavite da se ohladi i stegne.
PS. Pre nego se potpuno stegne, možete je iseći na željene kocke...
Recept za nagradni konkurs: Inspiracija iz veganske kuhinje
Sastojci
Za 7 osoba
250 gr posne čokolade za kuvanje
40 gr belog ekspandiranog pirinča
40 gr margarina
5 kašika vode
5 kašika šećera
2-3 kašike ulja
Priprema
Priprema:
U sud stavite vodu i šećer da se otopi, dodajte čokoladu, margarin, ulje i mešajte dok se sve dobro ne sjedini.
Razlivanje:
Sklonite sa vatre i dodajte expandirani pirinač. Sve dobro izmešajte i razlijte na ravnu tacnu na koju ste predhodno stavili providnu foliju. Preko takođe stavite foliju i preko nje pritiskajući rukama, masu lepo izravnjajte i ostavite da se ohladi i stegne.
PS. Pre nego se potpuno stegne, možete je iseći na željene kocke...
Tagovi