Za 4 osoba
1/2 komad/a Crveni kupus
200 g Leblebije (kuvane ili iz konzerve)
200 g Kukuruz šećerac (kuvan ili iz konzerve)
2-3 supena kašika Maslinovo ulje
1 kafena kašičica So
2-3 supena kašika Sirće balsamiko (ili neko drugo)
Malo Peršun (ili celer) list
Priprema:
Sve sastojke izmešati i ohladiti u frižideru.
Recept za nagradni konkurs: Inspiracija iz veganske kuhinje
Sastojci
Za 4 osoba
1/2 komad/a Crveni kupus
200 g Leblebije (kuvane ili iz konzerve)
200 g Kukuruz šećerac (kuvan ili iz konzerve)
2-3 supena kašika Maslinovo ulje
1 kafena kašičica So
2-3 supena kašika Sirće balsamiko (ili neko drugo)
Malo Peršun (ili celer) list
Priprema
Priprema:
Sve sastojke izmešati i ohladiti u frižideru.
Tagovi