Za 4 osoba
500 g Pilece belo meso
2 komad/a Jaje
100 g Brašno T-500
1 kafena kašičica So
1 malo Biber
100 ml Ulje
Priprema
Belo meso iseci na tanke snicle i svaku sniclu malo posoliti i pobiberiti.
U tanjiru umutiti jaja sa malo soli i par kapi ulja.
Svaku sniclu uvaljati u brasno pa u jaje i prziti na vrelom ulju po par minuta sa obe strane.
Pohovano meso staviti na tanjir oblozen ubrusom da upije visak masnoce.
Sluziti uz dinstano povrce ili neku salatu
Sastojci
Za 4 osoba
500 g Pilece belo meso
2 komad/a Jaje
100 g Brašno T-500
1 kafena kašičica So
1 malo Biber
100 ml Ulje
Priprema
Priprema
Belo meso iseci na tanke snicle i svaku sniclu malo posoliti i pobiberiti.
U tanjiru umutiti jaja sa malo soli i par kapi ulja.
Svaku sniclu uvaljati u brasno pa u jaje i prziti na vrelom ulju po par minuta sa obe strane.
Pohovano meso staviti na tanjir oblozen ubrusom da upije visak masnoce.
Sluziti uz dinstano povrce ili neku salatu
Tagovi