Keks, šećer, margarin i sok dobro umešati i oblikovati kuglice. Gotove kuglice redjati na pek papir. Ostaviti u zamrzivač 10ak minuta.
Priprema fila
U jednu posudu otopiti belu čokoladu sa malo ulja. Izvaditi kuglice iz zamrzivača. Uzeti štapić. Vrh štapića uroniti u belu čokoladu i sa tim vrhom bocnuti kuglicu kako biste je lakše uronili u belu čokoladu. Bele kuglice ostaviti u frižider da se cokolada setgne.
Priprema fila 2
Otopiti crnu čokoladu i ponoviti postupak isto kao sa belom.
Dekoracija
Ostatak bele čokolade iz činije podeliti na dva dela. Jedan od ta dva dela obojiti u crveno. Kuglice dekorisati po svom izboru kombinovanjem ove tri boje.
Sastojci
Za 20 osoba
300 g Dr. Oetker Mleveni keks za torte i kolače
150 g Dr. Oetker Limun šećer u prahu
70 g Margarin
3 supena kašika Sok od narandže
200 g Čokolada za kuvanje bela
100 g Čokolada za kuvanje crna
20 komad/a Štapići za ražnjiće
1 kesica/e Dr. Oetker Boja za kolače - crvena
Naši proizvodi
Priprema
Priprema fila
Keks, šećer, margarin i sok dobro umešati i oblikovati kuglice. Gotove kuglice redjati na pek papir. Ostaviti u zamrzivač 10ak minuta.
Priprema fila
U jednu posudu otopiti belu čokoladu sa malo ulja. Izvaditi kuglice iz zamrzivača. Uzeti štapić. Vrh štapića uroniti u belu čokoladu i sa tim vrhom bocnuti kuglicu kako biste je lakše uronili u belu čokoladu. Bele kuglice ostaviti u frižider da se cokolada setgne.
Priprema fila 2
Otopiti crnu čokoladu i ponoviti postupak isto kao sa belom.
Dekoracija
Ostatak bele čokolade iz činije podeliti na dva dela. Jedan od ta dva dela obojiti u crveno. Kuglice dekorisati po svom izboru kombinovanjem ove tri boje.
Tagovi