Sastojci

Za 20 osoba

Fil, krem i dekoracija

300 g Dr. Oetker Mleveni keks za torte i kolače

150 g Dr. Oetker Limun šećer u prahu

70 g Margarin

3 supena kašika Sok od narandže

200 g Čokolada za kuvanje bela

100 g Čokolada za kuvanje crna

20 komad/a Štapići za ražnjiće

Naši proizvodi

Priprema

Priprema fila

Keks, šećer, margarin i sok dobro umešati i oblikovati kuglice. Gotove kuglice redjati na pek papir. Ostaviti u zamrzivač 10ak minuta.

Priprema fila

U jednu posudu otopiti belu čokoladu sa malo ulja. Izvaditi kuglice iz zamrzivača. Uzeti štapić. Vrh štapića uroniti u belu čokoladu i sa tim vrhom bocnuti kuglicu kako biste je lakše uronili u belu čokoladu. Bele kuglice ostaviti u frižider da se cokolada setgne.

Priprema fila 2

Otopiti crnu čokoladu i ponoviti postupak isto kao sa belom.

Dekoracija

Ostatak bele čokolade iz činije podeliti na dva dela. Jedan od ta dva dela obojiti u crveno. Kuglice dekorisati po svom izboru kombinovanjem ove tri boje.