Recept za nagradni konkurs: Inspiracija iz veganske kuhinje
Sastojci
Za 2 osoba
Pilav
1 konzerva
tunjevine
200 g
pirinča
1 glavica
crnog luka
2 čena
belog luka
malo malo
soli, bibera
Priprema
Priprema
Na ulju prodinstajte crni luk, dodajte beli luk i na kraju dodajte pirinač. Začinite i pržite koji minut. Nalivajte vodom postepeno i kuvajte pilav dok se pirinač ne skuva. Pred kraj dodajte tunjevinu i dobro promešajte.
Recept za nagradni konkurs: Inspiracija iz veganske kuhinje
Sastojci
Za 2 osoba
1 konzerva tunjevine
200 g pirinča
1 glavica crnog luka
2 čena belog luka
malo malo soli, bibera
Priprema
Priprema
Na ulju prodinstajte crni luk, dodajte beli luk i na kraju dodajte pirinač. Začinite i pržite koji minut. Nalivajte vodom postepeno i kuvajte pilav dok se pirinač ne skuva. Pred kraj dodajte tunjevinu i dobro promešajte.