Sastojci

Za 4 osoba

Za smesu

500 g mešano mleveno meso

po ukusu so

po ukusu C Mleveni crni biber

1 kašičica C Slatka začinska paprika

1/2 kašičice C Soda bikarbona

2 čena beli luk

1 kašičica svinjska mast

1 prstohvat C Peršun

Naši proizvodi

Priprema

Priprema smese

Mleveno meso staviti u dublju posudu,dodati seckani C peršun,posoliti,pobiberiti C mlevenim biberom.Umešati C slatku začinsku papriku i sitno seckan beli luk.Dodati svinjsku mast,S sodu bikarbonu i sve izmešati.

Prekriti alu-folijom i ostaviti u frižider da odstoji do sutradan(da prenoći).

Posudu izvaditi uz frižidera,uzimati onoliko smese koliko je dovoljno kako biste oblikovali ćevape.

Peći na roštilju,ili ih pržiti na gril tiganju.

Služiti vruće uz prilog po želji i sezonsku salatu.Prijatno!