Stari hleb,isecen ka kriske poredjajte u pleh na koji ste stavili papir za pecenje.
Pravljenje sendvica
Kasikom pospite mleko preko svakog parceta,potom premazite kecapom. Zatim stavite sniticu sunkarice,jedan komad cajne kobasice i odozgo premazite sa topljenim sirom.Uvek biram onaj mekani koji moze da se maze i da se lepo topi. Odozgo pospite origano
Sve moze po svojoj volji, kako ko voli.
Pecenje
U zagrejanu rernu na opko 200 C pecite senvice oko desetak minuta. Toliko da se sve istopi a hleb bude okolo.
Sastojci
Za 2 osoba
6 parce Hleb (stari)
- malo Mleko
- malo Kečap
6 parceta Sunkarice
6 listica Cajna kobasica
3 kom Topljeni sir
- malo Origano
Priprema
Priprema
Stari hleb,isecen ka kriske poredjajte u pleh na koji ste stavili papir za pecenje.
Pravljenje sendvica
Kasikom pospite mleko preko svakog parceta,potom premazite kecapom. Zatim stavite sniticu sunkarice,jedan komad cajne kobasice i odozgo premazite sa topljenim sirom.Uvek biram onaj mekani koji moze da se maze i da se lepo topi. Odozgo pospite origano
Sve moze po svojoj volji, kako ko voli.
Pecenje
U zagrejanu rernu na opko 200 C pecite senvice oko desetak minuta. Toliko da se sve istopi a hleb bude okolo.
Tagovi