Otopite belu čokoladu s uljem, pa joj dodajte pastu od pistaća, promešajte i sipajte u silikonski kalup ili izlijte u pleh i stavite u frižider da se stegne. Ponovite postupak i sa belom čokoladom, pistaćima i uljem, pa sipajte preko tamnog dela. Ostavite da se stegne i vadite iz kalupa ili secite na šnite ako ste pravili u plehu.
Recept za nagradni konkurs: Slatki izazov
Sastojci
Za 20 osoba
500 g bele čokolade
250 g paste od pistaća
50 g ulja
500 g crne čokolade
300 g paste od pistaća
60 ml ulja
Priprema
Priprema
Otopite belu čokoladu s uljem, pa joj dodajte pastu od pistaća, promešajte i sipajte u silikonski kalup ili izlijte u pleh i stavite u frižider da se stegne. Ponovite postupak i sa belom čokoladom, pistaćima i uljem, pa sipajte preko tamnog dela. Ostavite da se stegne i vadite iz kalupa ili secite na šnite ako ste pravili u plehu.