Sastojci

Za 4 osoba

1

1 Pakovanje Cannelloni

Fil

500 kg Mleveno meso

2 komad/a Crni luk

2 komad/a Šargarepa

1 prstohvat/a Mesavina zacina

1 malo Ulja

500 ml Pavlaka (mlečna)

1 kesica/e C ideja sa Spagetti Bolognese

1 malo Kačkavalj

1 malo Mozzarella

Priprema

1

Nadjite odgovarajuci pleh u Kom mozete poredjati celo pakovanje cannellona

2

Izdinstajte crni luk sargarepu dodajte mleveno meso I uprzite, pred kraj przenja dodajte sos za belonese koji ste predhodno rastvorili sa 300 ml vode prelite preko Mesa Krckati 3-4 min pa dodati 200 ml pavlaka za kuvanje. Sve zajedno Kuvati uz povremeno mesanje dok se smesa ne zkusne.

3

Pleh nauljite i malo posipati Pavlakom za kuvanje testeninu puniti pripremljenom smesom I redjati. Kad ste sve napunili prelite preostalom pavlakom za kuvanje izrendajte kackavalj I staviti mocarelu. Prekriti folijom I prvi 40min nakon toga skinuti foliju I vratiti jos 10 min

Spremo

Jelo je spremno za sreviranje uzivajte