Nadjite odgovarajuci pleh u Kom mozete poredjati celo pakovanje cannellona
2
Izdinstajte crni luk sargarepu dodajte mleveno meso I uprzite, pred kraj przenja dodajte sos za belonese koji ste predhodno rastvorili sa 300 ml vode prelite preko Mesa Krckati 3-4 min pa dodati 200 ml pavlaka za kuvanje. Sve zajedno Kuvati uz povremeno mesanje dok se smesa ne zkusne.
3
Pleh nauljite i malo posipati Pavlakom za kuvanje testeninu puniti pripremljenom smesom I redjati. Kad ste sve napunili prelite preostalom pavlakom za kuvanje izrendajte kackavalj I staviti mocarelu. Prekriti folijom I prvi 40min nakon toga skinuti foliju I vratiti jos 10 min
Sastojci
Za 4 osoba
1 Pakovanje Cannelloni
500 kg Mleveno meso
2 komad/a Crni luk
2 komad/a Šargarepa
1 prstohvat/a Mesavina zacina
1 malo Ulja
500 ml Pavlaka (mlečna)
1 kesica/e C ideja sa Spagetti Bolognese
1 malo Kačkavalj
1 malo Mozzarella
Priprema
1
Nadjite odgovarajuci pleh u Kom mozete poredjati celo pakovanje cannellona
2
Izdinstajte crni luk sargarepu dodajte mleveno meso I uprzite, pred kraj przenja dodajte sos za belonese koji ste predhodno rastvorili sa 300 ml vode prelite preko Mesa Krckati 3-4 min pa dodati 200 ml pavlaka za kuvanje. Sve zajedno Kuvati uz povremeno mesanje dok se smesa ne zkusne.
3
Pleh nauljite i malo posipati Pavlakom za kuvanje testeninu puniti pripremljenom smesom I redjati. Kad ste sve napunili prelite preostalom pavlakom za kuvanje izrendajte kackavalj I staviti mocarelu. Prekriti folijom I prvi 40min nakon toga skinuti foliju I vratiti jos 10 min
Spremo
Jelo je spremno za sreviranje uzivajte