Za 1 osoba
1 kom Jabuke
1 kom Kruške
- malo Dr. Oetker Mleveni keks za torte i kolače
- malo Dr. Oetker Cimet šećer
Priprema-jabuka
Zadatak je da izaberete jednu malu lepu jabuku i dobro je operete.
Priprema-kruska
Takodje i jednu krusku, takodje operete
Pakovanje
U pek papir umotajte voce i staviti u retrnu da se pece
Pecenje
Voce peci oko dvadesetak minuta na 180 C, otprilike ili dok ne omeksa.
Priprema za jelo
Ispecenu jabuku i krusku izvadite iz papira i kasikom izvadite peceni sadrzaj bez ljuske. Dodajte po zelji mlevenog keksa i malo cimeta.
Veoma je ukusno i za svakog od nas.
Sastojci
Za 1 osoba
1 kom Jabuke
1 kom Kruške
- malo Dr. Oetker Mleveni keks za torte i kolače
- malo Dr. Oetker Cimet šećer
Priprema
Priprema-jabuka
Zadatak je da izaberete jednu malu lepu jabuku i dobro je operete.
Priprema-kruska
Takodje i jednu krusku, takodje operete
Pakovanje
U pek papir umotajte voce i staviti u retrnu da se pece
Pecenje
Voce peci oko dvadesetak minuta na 180 C, otprilike ili dok ne omeksa.
Priprema za jelo
Ispecenu jabuku i krusku izvadite iz papira i kasikom izvadite peceni sadrzaj bez ljuske. Dodajte po zelji mlevenog keksa i malo cimeta.
Veoma je ukusno i za svakog od nas.
Tagovi