Pomešati orahe i čokoladu. Dve kore jednu preko druge poprskati sa orasima i čokoladom, i uviti u rolat i iseći na parčiće. Ređati u pleh. Kad se sve kore utroše, otopiti margarin i preliti odozgo. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta. Kad je pečeno posipati sirupom.
Recept za nagradni konkurs: Ukusi slavske trpeze
Sastojci
Za 40 osoba
500 g kore za pitu
200 g rendane čokolade
200 g mlevenih oraha
250 g margarina
500 g šećera
3 jogurtske čaše vode
1 Dr. Oetker Vanilin šećer
Naši proizvodi
Priprema
Priprema:
Pomešati orahe i čokoladu. Dve kore jednu preko druge poprskati sa orasima i čokoladom, i uviti u rolat i iseći na parčiće. Ređati u pleh. Kad se sve kore utroše, otopiti margarin i preliti odozgo. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta. Kad je pečeno posipati sirupom.