Za 3 osoba
1/2 kg Mleveno meso
3 cena Beli luk
1 kom Jaja
- malo So
- malo Bibera
- malo Vegete
- malo Taucane paprike
nekoliko sup Prezle
1/2 kesica/e Dr. Oetker Prašak za pecivo
- malo Voda
Priprema smese
Staviti meso u cinijicu,dodati jaje,sitno iseckani beli luk, zacine, prezle i vode po potrebi. Umesiti smesu da ne bude ni previse tvrda ni meka.
Przenje
Praviti manje cuftice od mesa.Zagrejati tiganj i u ulju prziti cuftice
Sluzenje
Kada su gotove servirati ih vruce. Najbolje idu uz pire krompir.
Prijatno
Recept za nagradni konkurs: Ukusi slavske trpeze
Sastojci
Za 3 osoba
1/2 kg Mleveno meso
3 cena Beli luk
1 kom Jaja
- malo So
- malo Bibera
- malo Vegete
- malo Taucane paprike
nekoliko sup Prezle
1/2 kesica/e Dr. Oetker Prašak za pecivo
- malo Voda
Naši proizvodi
Priprema
Priprema smese
Staviti meso u cinijicu,dodati jaje,sitno iseckani beli luk, zacine, prezle i vode po potrebi. Umesiti smesu da ne bude ni previse tvrda ni meka.
Przenje
Praviti manje cuftice od mesa.Zagrejati tiganj i u ulju prziti cuftice
Sluzenje
Kada su gotove servirati ih vruce. Najbolje idu uz pire krompir.
Prijatno
Tagovi