Za 7 osoba
15 komad/a Palacinke
2 komad/a Jaje
180 ml Kisela pavlaka
250 g Sunka
250 g Feta sir
1 prstohvat/a Biber
1 prstohvat/a So
Priprema
Umutiti jaja i kiselu pavlaku i podeliti na 2 dela.
U jedan deo dodati usitnjen sir i iseckanu sunku. Posoliti i pobiberiti pa filom mazati palacinke. Urolati i redjati u pleh jednu pored druge.
II
Poredjane palacinke preliti sa drugim delom smese od jaja i pavlake i peci na 180C oko 20 minuta.
Sluziti toplo
Sastojci
Za 7 osoba
15 komad/a Palacinke
2 komad/a Jaje
180 ml Kisela pavlaka
250 g Sunka
250 g Feta sir
1 prstohvat/a Biber
1 prstohvat/a So
Priprema
Priprema
Umutiti jaja i kiselu pavlaku i podeliti na 2 dela.
U jedan deo dodati usitnjen sir i iseckanu sunku. Posoliti i pobiberiti pa filom mazati palacinke. Urolati i redjati u pleh jednu pored druge.
II
Poredjane palacinke preliti sa drugim delom smese od jaja i pavlake i peci na 180C oko 20 minuta.
Sluziti toplo
Tagovi