Šampinjone oprati i odvojiti im drške od kapica. Tanko ih iseckati i pržiti ih u tiganju dok ne omekšaju.
Sjedinjavanje sa jajima
Dinstane pečurke odlozite sa strane. Jaja izlupajte i dobro umutite. Dodajte im prethodno izdinstane šampinjone i sve dobro promešajte. Peći dok ne dobijete manji omlet. Prijatno!
Sastojci
Za 1 osoba
100 g Šampinjoni
Jedan prstohvat/a himalajske soli
Jedan prstohvat/a peršuna
Dva komad/a Jaja
Malo ml ulja
Priprema
Sređivanje šampinjona
Šampinjone oprati i odvojiti im drške od kapica. Tanko ih iseckati i pržiti ih u tiganju dok ne omekšaju.
Sjedinjavanje sa jajima
Dinstane pečurke odlozite sa strane. Jaja izlupajte i dobro umutite. Dodajte im prethodno izdinstane šampinjone i sve dobro promešajte. Peći dok ne dobijete manji omlet. Prijatno!
Tagovi