Za 4 osoba
1 komad/a Crna rotkva
1 komad/a Bela rotkva
1/2 komad/a Celer
1 komad/a Jabuka
3 komad/a Šargarepa
1 komad/a Sok od limuna
3 supena kašika Maslinovo ulje
2 supena kašika Jabukovo sirće
PRIPREMA SASTOJAKA
Povrće oprati i oljuštiti.
PRIPREMA SALATE
Rotkve ,šargarepu,celer i jabuku izrendati.
Dodati sok od limuna,maslinovo ulje i jabukovo sirće.
Salatu dobro promešati da povrće upije začine.
Služiti uz jela po izboru.
Sastojci
Za 4 osoba
1 komad/a Crna rotkva
1 komad/a Bela rotkva
1/2 komad/a Celer
1 komad/a Jabuka
3 komad/a Šargarepa
1 komad/a Sok od limuna
3 supena kašika Maslinovo ulje
2 supena kašika Jabukovo sirće
Priprema
PRIPREMA SASTOJAKA
Povrće oprati i oljuštiti.
PRIPREMA SALATE
Rotkve ,šargarepu,celer i jabuku izrendati.
Dodati sok od limuna,maslinovo ulje i jabukovo sirće.
Salatu dobro promešati da povrće upije začine.
Služiti uz jela po izboru.
Tagovi