Za 4 osoba
500 g Špagete
1/2 l Mleko
200 g Spanać
100 g Kisela pavlaka
100 g Sir
100 g Kačkavalj
1 prstohvat/a So
1 malo Ulje
1.
U ključalu vodu staviti so i ulje, potom dodati špagete.
2.
Skinuti ih sa ringle kada budu AL DENTE. Onda ih procediti i sipati pola litra mleka i spanać.
3.
Vratite na ringlu, kada provri, sklonite ih da se malo ohlade.
4.
Dodati pavlaku.
5.
Zatim sir.
6.
Kačkavalj dodati na kraju, promešati. Takođe, tokom serviranja dodati kačkavalj i peršun kao dekoraciju.
Prijatno!
Sastojci
Za 4 osoba
500 g Špagete
1/2 l Mleko
200 g Spanać
100 g Kisela pavlaka
100 g Sir
100 g Kačkavalj
1 prstohvat/a So
1 malo Ulje
Priprema
1.
U ključalu vodu staviti so i ulje, potom dodati špagete.
2.
Skinuti ih sa ringle kada budu AL DENTE. Onda ih procediti i sipati pola litra mleka i spanać.
3.
Vratite na ringlu, kada provri, sklonite ih da se malo ohlade.
4.
Dodati pavlaku.
5.
Zatim sir.
6.
Kačkavalj dodati na kraju, promešati. Takođe, tokom serviranja dodati kačkavalj i peršun kao dekoraciju.
Prijatno!
Tagovi