Za 6 osoba
600 gr Belo meso
200 gr Kačkavalj
200 ml Neutalna pavlaka
- malo So
- malo Vegete
- malo Ulja
2 komad/a Jaja
- malo Brašno T-400
Priprema mesa I
Belo meso otkostiti i iseci na snicle.Po potrebi ih malo izlupati posoliti sa jedne a sa druge strane staviti malo vegete.
Priprema mesa II
Pripremljeno meso uvaljati u brasno pa potom u jaja. Redjati u nauljanu vatrostalnu ciniju.
Priprema mesa III
Preko mesa izrendati kackavalj. Potom ponoviti postupak onoliko puta koliko materijala imate.
Priprema za pecenje
Odozgo politi sa neutralnom pavlakom.
Peci u rernidok ne porumeni ili otprilike oko dvadesetak minuta na 200 C
Sluziti toplo
Sastojci
Za 6 osoba
600 gr Belo meso
200 gr Kačkavalj
200 ml Neutalna pavlaka
- malo So
- malo Vegete
- malo Ulja
2 komad/a Jaja
- malo Brašno T-400
Priprema
Priprema mesa I
Belo meso otkostiti i iseci na snicle.Po potrebi ih malo izlupati posoliti sa jedne a sa druge strane staviti malo vegete.
Priprema mesa II
Pripremljeno meso uvaljati u brasno pa potom u jaja. Redjati u nauljanu vatrostalnu ciniju.
Priprema mesa III
Preko mesa izrendati kackavalj. Potom ponoviti postupak onoliko puta koliko materijala imate.
Priprema za pecenje
Odozgo politi sa neutralnom pavlakom.
Peci u rernidok ne porumeni ili otprilike oko dvadesetak minuta na 200 C
Sluziti toplo
Tagovi