Sastojci

Za 4 osoba

Testo

1 pakovanje/a Kanelone

Za punjenje

200 g Pecenica domaca

200 g Kulen

300 g Kackavalja

Za sos

1 l Mleka

50 g Marvarin

3 supena kašika Brasna

1 prstohvat/a Zacin C

Priprema

Kanelone punjenje

U svaku kanelonu ,urolati i ubaciti po list pecenice, kackavalja i kulena. Sto tanje rezati da bi bilo lakse za punjenje. Kombinujte ukuse,moze i nesto drugo. Kanelone redjati u neku vatrostalnu ciniju, da popune dno

Sos

Staviti margarin da se rastopi pa dodati brasno i proprziti. U to uliti mleko , sve vreme mesajuci,sve dok se malo ne zgusne.

Priprema

Kada ste kanelone poredjali u vatrostalnu, preliti sa besamel sosom i staviti u rernu na nekih 180-200 stepeni. Ja u pocetku malo prekrijem folijom a kasnije je pomerim da bi se lepo zapeklo