U svaku kanelonu ,urolati i ubaciti po list pecenice, kackavalja i kulena. Sto tanje rezati da bi bilo lakse za punjenje. Kombinujte ukuse,moze i nesto drugo. Kanelone redjati u neku vatrostalnu ciniju, da popune dno
Sos
Staviti margarin da se rastopi pa dodati brasno i proprziti. U to uliti mleko , sve vreme mesajuci,sve dok se malo ne zgusne.
Priprema
Kada ste kanelone poredjali u vatrostalnu, preliti sa besamel sosom i staviti u rernu na nekih 180-200 stepeni. Ja u pocetku malo prekrijem folijom a kasnije je pomerim da bi se lepo zapeklo
Sastojci
Za 4 osoba
1 pakovanje/a Kanelone
200 g Pecenica domaca
200 g Kulen
300 g Kackavalja
1 l Mleka
50 g Marvarin
3 supena kašika Brasna
1 prstohvat/a Zacin C
Priprema
Kanelone punjenje
U svaku kanelonu ,urolati i ubaciti po list pecenice, kackavalja i kulena. Sto tanje rezati da bi bilo lakse za punjenje. Kombinujte ukuse,moze i nesto drugo. Kanelone redjati u neku vatrostalnu ciniju, da popune dno
Sos
Staviti margarin da se rastopi pa dodati brasno i proprziti. U to uliti mleko , sve vreme mesajuci,sve dok se malo ne zgusne.
Priprema
Kada ste kanelone poredjali u vatrostalnu, preliti sa besamel sosom i staviti u rernu na nekih 180-200 stepeni. Ja u pocetku malo prekrijem folijom a kasnije je pomerim da bi se lepo zapeklo
Tagovi