Sastojci

Za 4 osoba

Patispanj

3 Komada Jaja

3 Kasika Secera

3 Kasika Ulja

3 Kasika Mleka

3 Kasika Brašno T-400

Voce

5 Komada Srednjih jabuka

100 g Mlevenih oraha

Od Prilike Limun (Limunov sok)

Naši proizvodi

Priprema

Patispanj

Umutiti jaja sa secerom pa dodati, ulje, mleko, brasno, pesivo. Patispanj preliti preko jabuka.

Jabuke

Ocistiti jabuke i izvaditi im sredinu.

Orahe, secer u prahu i vanilin secer pomesajte pa dodajte par kapi ruma i malo limunovog soka. Napraviti smecu koja nece biti suva pa njome punite svaku sredinu jabuke.

Jabuke poredjaje u kalup za pecenje pa preko njih sipajte patispanj.

Peci na 250 C dok se ivice ne odvoje od zifova kalupa. Bice potrebno da pokrijete folijom kada porumeni kako bi se odatno peklo iznutra.

Dekoracija

Pospite kolac momesanim secerom u prahu sa vanil secerom ili umutite slag pa premazite kolac.

Ja vise voli kada stavim slag.

Izbor je na vama. 😚

Komentari

Super

Odgovori

Super

Odgovori

👌👌👌

Odgovori

@liljana@lidija25 super.

Odgovori

Super

Odgovori

evo kombinacije sa breskvama i kajsijama

Odgovori

@trojke moji omiljeni.

Odgovori

Lepo, evo sa visnjama

Odgovori

@aleksandraa hvala

Odgovori
Odgovori

@ljilja64 hvala.

Odgovori
Odgovori

@veca hvala.

Odgovori

Fino!👍🏻

Odgovori