Za 2 osoba
500 g Teleće šnicle
100 g Kajmak
100 g Praška šunka
3 supena kašika Brašno T-500
2 Jajeta
80 g Prezle
Malo So
Malo Ulje
Priprema jela
Šnicle izlupajte čekićem za meso. Na svaku stavite po kašičicu kajmaka i list šunke.
Urolati i pričvrstiti čačkalicama.
Uvaljati u brašno, zatim u razmućena posoljena jaja, zatim u prezle i tako pržite u vrelom ulju dok ne porumene.
Nakon prženja izvadite čačkalice i poslužiti.
Sastojci
Za 2 osoba
500 g Teleće šnicle
100 g Kajmak
100 g Praška šunka
3 supena kašika Brašno T-500
2 Jajeta
80 g Prezle
Malo So
Malo Ulje
Priprema
Priprema jela
Šnicle izlupajte čekićem za meso. Na svaku stavite po kašičicu kajmaka i list šunke.
Urolati i pričvrstiti čačkalicama.
Uvaljati u brašno, zatim u razmućena posoljena jaja, zatim u prezle i tako pržite u vrelom ulju dok ne porumene.
Nakon prženja izvadite čačkalice i poslužiti.
Tagovi