Za 6 osoba
1 komad/a Belo meso
2 komad/a Jaja
100 gr Brašno T-500
100 gr Susama
100 gr Prezle
- malo So
- malo Ulja
Priprema mesa-brasno, jaja
Meso iseći na šnicle i malo izlupati tučkom za meso. Posolite sa obe strane.
Uvaljati meso prvo u brašno, zatim u jaja koje ste izmutili viljuškom .
Priprema mesa-prezle i susam
Na kraju uvaljati u prazle i susam koje ste pomesali zajedno,
Przenje
Pržite u tiganju u dubokom vrelom ulju sa obe strane po nekoliko minuta. Da dobiju zlatkastu boju.
Sluzenje
Pohovano meso je najbolje uvek sluziti toplo. Poslužite uz prilog po želji.
Prijatno
Sastojci
Za 6 osoba
1 komad/a Belo meso
2 komad/a Jaja
100 gr Brašno T-500
100 gr Susama
100 gr Prezle
- malo So
- malo Ulja
Priprema
Priprema mesa-brasno, jaja
Meso iseći na šnicle i malo izlupati tučkom za meso. Posolite sa obe strane.
Uvaljati meso prvo u brašno, zatim u jaja koje ste izmutili viljuškom .
Priprema mesa-prezle i susam
Na kraju uvaljati u prazle i susam koje ste pomesali zajedno,
Przenje
Pržite u tiganju u dubokom vrelom ulju sa obe strane po nekoliko minuta. Da dobiju zlatkastu boju.
Sluzenje
Pohovano meso je najbolje uvek sluziti toplo. Poslužite uz prilog po želji.
Prijatno
Tagovi