Sastojci

Za 8 osoba

Sastojci

450 gr Kukuruz seceras

300 gr Belo meso

4 supena kašika Susam

1-2 cen Beli luk

oko 200 gr Pavlake

100 gr Krem sir

po ukusu So

po ukusu Bibera

Priprema

Priprema kukuruza

Smrznut kukuruz staviti u vodu sa malo soli da provri i kuvati ga oko desetak minuta. Procediti dopbro od vode.

Ukoliko kupite konzervirani postupak je mnogo jednostavniji, samo ga izrucite u ciniju i njega ocditi od vode.

Priprema susama

Susam stariti u serpicu i malo ga na tihoj vatri proprziti da dobije lepu zlatkastu boju.

Priprema piletine

Pileće belo meso skuvajte, odvojite od kosti i iseckajte sitno na kockice.

Ubacite ga u sprmljen kukuruz, dodajte susam i sitno iseckani beli luk. Posolite i stavite biber po ukusu.

Dodavanje pavlake i krem sira

Dodajte pavlaku i krem sir i sve zajedno lagano izmesati.

Ostaviti da se ohladi, sipati u cinijice i zluziti kao prilog.....

Prvi put sam pravila po receptu,svaki sledeci otprilike. Tako da po svom ukusu mozete dodati i razne vrste namaza,manje ili vise mesa...