Za 8 osoba
24 komad/a Neutralne korpice
200 gr Kisela pavlaka
100 gr Sitan sir
50 gr Pecenica
50 gr Kačkavalj
1 komad/a Jaja
- nekoliko Maslina sa bademom
po ukusu So
po ukusu Biber
Priprema sastojaka
Kackavalj izrendati, pecenicu iseckati na kockice a jaje takodje iseckati ili izrendati. Dodati soli i bibera po ukusu.
Dodavanje pavlake i sira
U spremljenu smesu dodati pavlaku i sir i lagano izmesati.
Punjenje korpica
Svaku korpicu puniti sa napravljenim filom
Serviranje
Masline isecati na sitne kockice a badem iz masline na stapice i ukrasiti korpice.
Korpice je najbolje praviti jedan dan ranije kako bi omeksale i upile fil.
Sluziti rashladjene.
Recept za nagradni konkurs: Fiesta najfinijeg testa!
Sastojci
Za 8 osoba
24 komad/a Neutralne korpice
200 gr Kisela pavlaka
100 gr Sitan sir
50 gr Pecenica
50 gr Kačkavalj
1 komad/a Jaja
- nekoliko Maslina sa bademom
po ukusu So
po ukusu Biber
Priprema
Priprema sastojaka
Kackavalj izrendati, pecenicu iseckati na kockice a jaje takodje iseckati ili izrendati. Dodati soli i bibera po ukusu.
Dodavanje pavlake i sira
U spremljenu smesu dodati pavlaku i sir i lagano izmesati.
Punjenje korpica
Svaku korpicu puniti sa napravljenim filom
Serviranje
Masline isecati na sitne kockice a badem iz masline na stapice i ukrasiti korpice.
Korpice je najbolje praviti jedan dan ranije kako bi omeksale i upile fil.
Sluziti rashladjene.
Tagovi