Recept za nagradni konkurs: Fiesta najfinijeg testa!

Sastojci

Za 19 osoba

Kora

6 komad/a Belanca

150 g secera

90 g mleveni lesnik

600 g Brašno T-400

Kinder bueno krema

430 g Bele cokolade

250 ml Slatka pavlaka

4 komad/a kinder bueno cokoladice

Zuta krema

6 komad/a Žumanca

2 g secera

300 ml Mleko

180 g maskarpone sir

120 ml slatka pavlaka

Nutela nutela

Naši proizvodi

Priprema

Priprema

Belanke umutiti u cvrst sam.Zatim dodati brasno,lesnike i lagano umesati.Smesu podeliti na 3 jednaka dela i svaku koru preseci posebno u kalupu 26 cm i peci na 180 oko 15 min.

Kinder bueno krema:Belu cokoladu izlomiti i preliti sa slatkom pavlakom.Ostaviti par minuta da odstoji pa sve dobro izmesati.Te par sati ostaviti u hladanjak da se krema stegne.Kad se krema dobro stegne i ohladi.Dobro izmiksirati.U Kremu izlomiti 4 paketica kinder bueno te dobro mikserom izmiksirati.

Zuta krema;Umutiti zumanca sa secerom i pudingom od vanile.Dodati malo mleka uzetog od 300 ml.A ostatak prokuvati.Dobijenu smesu dodati u prokuvano mleko i mesati sve dok se ne zgusne.Ohladjen puding dobro izmutiti dodati maskarpone sir te na kraju umuceno slatku pavlaku vreme je za slaganje torte.Prvo ide biskvit kojeg cete premazati nutelom.Zatim bueno krema,Pa zuta krema.Pa ponovite postupak jos jednom i na kraju biskvit..