Za 5 osoba
1/4 komad/a Krastavac
100 ml grčkog jogurta
1 kafena kašičica maslinovo ulje
1 supena kašika Beli luk u granulama
1 supena kašika mirođija
1 kafena kašičica Limun (Limunov sok)
1 prstohvat/a soli
1 prstohvat/a beli biber
1 supena kašika majoneza sa ukusom krastavca
Priprema sosa
Krastavac izrendati što sitnije.
U dublju činiju sipati grčki jogurt, kašiku majoneza sa ukusom krastavca, sok od limuna, masliovo ulje, so, biber, beli luk, mirođiju i izrendan krastavac, i sve lepo sjediniti.
Upotreba
Sos se koristi za giros.
Sastojci
Za 5 osoba
1/4 komad/a Krastavac
100 ml grčkog jogurta
1 kafena kašičica maslinovo ulje
1 supena kašika Beli luk u granulama
1 supena kašika mirođija
1 kafena kašičica Limun (Limunov sok)
1 prstohvat/a soli
1 prstohvat/a beli biber
1 supena kašika majoneza sa ukusom krastavca
Priprema
Priprema sosa
Krastavac izrendati što sitnije.
U dublju činiju sipati grčki jogurt, kašiku majoneza sa ukusom krastavca, sok od limuna, masliovo ulje, so, biber, beli luk, mirođiju i izrendan krastavac, i sve lepo sjediniti.
Upotreba
Sos se koristi za giros.
Tagovi