Sastojci

Za 20 osoba

Za glazuru

200 g Menaz cokolade

100 ml Slatke pavlake

Priprema

Priprema glazure

Zagrejite slatku pavlaku i pazite da ne dodje do kljucanja pa dodajte slomljenu cokoladu kako bi se otopila. Promesajte da ujednacite.

Prohladite pa prelijte preko torte.

Savrsen cokoladno kremasti ukus.

Komentari

Super

Odgovori

Super

Odgovori

Super

Odgovori

@brankica.makuljevic 👍

Odgovori
Odgovori

@trojke 👍

Odgovori

@pulai 👍

Odgovori

@aleksandraa hvala

Odgovori

@sofi bravo

Odgovori

@veca suler je.

Odgovori

@veca👍

Odgovori

fino, evo moje verzije

Odgovori

Super!

Odgovori

👍☺

Odgovori

👌👌

Odgovori

👍🏻👍🏻👍🏻

Odgovori

👍🏻👍🏻👍🏻

Odgovori

👍🏻👍🏻👍🏻

Odgovori

Diivno.

Odgovori