

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 20 osoba
200 g Menaz cokolade
100 ml Slatke pavlake
Priprema glazure
Zagrejite slatku pavlaku i pazite da ne dodje do kljucanja pa dodajte slomljenu cokoladu kako bi se otopila. Promesajte da ujednacite.
Prohladite pa prelijte preko torte.
Savrsen cokoladno kremasti ukus.
Komentari
liljana
Super
liljana
Super
tamarapet
Super
oljaoki
@brankica.makuljevic 👍
brankica.makuljevic
👌👌
oljaoki
@trojke 👍
oljaoki
@pulai 👍
oljaoki
@aleksandraa hvala
oljaoki
@sofi bravo
oljaoki
@veca suler je.
oljaoki
@veca👍
sofi
fino, evo moje verzije
aleksandraa
Super!
pulai
👍☺
trojke
👌👌
veca
👍🏻👍🏻👍🏻
veca
👍🏻👍🏻👍🏻
veca
👍🏻👍🏻👍🏻
veca
Diivno.