Pleh podmazati uljem. Staviti dve kore. Koru poprskati smešom ulja i vode. Staviti narendanu bundevu. Dodati šećer pomešan sa grizom. Prekriti sa dve kore. Postupak ponoviti više puta dok se kore ne potroše.
Peći 30 minuta na 180 °C.
Ispečenu pitu, ohlađenu iseći, servirati i posuti prah šećerom pomešanim sa vanilin šećerom.
Sastojci
Za 8 osoba
1 pakovanje/a kora za pitu
1 kg bundeve
300 g šećera
100 ml ulja
2 supena kašika C Pšenični griz 250g
1 kesica/e Dr. Oetker Vanilin šećer
100 ml vode
250 g C Šećer u prahu 250g
Naši proizvodi
Priprema
Priprema pite
Pleh podmazati uljem. Staviti dve kore. Koru poprskati smešom ulja i vode. Staviti narendanu bundevu. Dodati šećer pomešan sa grizom. Prekriti sa dve kore. Postupak ponoviti više puta dok se kore ne potroše.
Peći 30 minuta na 180 °C.
Ispečenu pitu, ohlađenu iseći, servirati i posuti prah šećerom pomešanim sa vanilin šećerom.
Prijatno.
Tagovi