Za 4 osoba
800 g Telećih kotleta sa kostima
Malo Soli
Malo Bibera
50 ml Maslinovog ulja
Priprema
Teleće kotlete posolite, pobiberite, namažite maslinovim uljem, pa ostavite par sati da odstoje u frižideru.
Odležane kotlete pecite na roštilju ili na zagrejanom roštiljskom tiganju.
Možete da ih servirate na podlozi od sitno seckanog crvenog luka ili šampinjonima u sosu.
Sastojci
Za 4 osoba
800 g Telećih kotleta sa kostima
Malo Soli
Malo Bibera
50 ml Maslinovog ulja
Priprema
Priprema
Teleće kotlete posolite, pobiberite, namažite maslinovim uljem, pa ostavite par sati da odstoje u frižideru.
Odležane kotlete pecite na roštilju ili na zagrejanom roštiljskom tiganju.
Možete da ih servirate na podlozi od sitno seckanog crvenog luka ili šampinjonima u sosu.
Tagovi