Za 2 osoba
500 g Zeleni paradajz
2 komad/a Beli luk
30 ml Soka od limuna
1 kafena kašičica So
30 ml Maslinovo ulje
Priprema
Zeleni paradajz ispeci u rerni, ohladiti i oljuštiti koru tamo gde se podigla. Naseći na krupnije kriške, dodati ostale sastojke izmešati i poslužiti.
P.S. Ovako pečen može i da se zaledi i sprema kad poželite.
Sastojci
Za 2 osoba
500 g Zeleni paradajz
2 komad/a Beli luk
30 ml Soka od limuna
1 kafena kašičica So
30 ml Maslinovo ulje
Priprema
Priprema
Zeleni paradajz ispeci u rerni, ohladiti i oljuštiti koru tamo gde se podigla. Naseći na krupnije kriške, dodati ostale sastojke izmešati i poslužiti.
P.S. Ovako pečen može i da se zaledi i sprema kad poželite.
Tagovi