Za 1 osoba
150 g Crne čokolade
50 g Dr. Oetker Čoko komadići
2 supena kašika Ulja
2 supena kašika Meda
1 prstohvat/a C Vanilin šećer
Priprema glazure
Na pari otopiti čokoladu i čoko komadiće, ulje, med i malo vanilin šećera. Mešati da masa postane ujednačena, glatka i laka za razmazivanje.
Mešati glazuru par minuta.
Razlivanje glazure
Razliti glazuru preko željene poslastice.
Izravnati glazuru kašikom i nekoliko puta udariti plehom o radni deo, kako bi se poravnala.
Glazura će se stegnuti za par sati i biti pogodna za sečenje.
Recept za nagradni konkurs: Čokolada, ljubav i moj tajni sastojak!
Sastojci
Za 1 osoba
150 g Crne čokolade
50 g Dr. Oetker Čoko komadići
2 supena kašika Ulja
2 supena kašika Meda
1 prstohvat/a C Vanilin šećer
Naši proizvodi
Priprema
Priprema glazure
Na pari otopiti čokoladu i čoko komadiće, ulje, med i malo vanilin šećera. Mešati da masa postane ujednačena, glatka i laka za razmazivanje.
Mešati glazuru par minuta.
Razlivanje glazure
Razliti glazuru preko željene poslastice.
Izravnati glazuru kašikom i nekoliko puta udariti plehom o radni deo, kako bi se poravnala.
Glazura će se stegnuti za par sati i biti pogodna za sečenje.
Tagovi