Najpre isprzite meso po zelji, pile, snicle, sta volite, povadite ga u ciniju i na tom ulju przite podvarak. Iseckajte sitno crni luk, proprzite na ulju gde se przilo meso, dodajte kupus (kolicina po zelji) iseckan na tanke trakice, i prorpzite oko pola sata. Stalno mesajte da se ne zalepi za dno.
Zatim dodati oko pola kasike aleve paprike, biber u zrnu, nekoliko lovorovih listova,posoliti po ukusu, preruciti u posudu koja moze u rernu i peci oko 2 sata dok kupus omeksa. Posudu prekriti folijom i za vreme pecenja ne mesati.
Sastojci
Za 2 osoba
1 glavica Kiseo kupus
1 glavica Crni luk
Malo Bibera
Malo Aleve paprike
Po zelji Mesa
Priprema
Priprema
Najpre isprzite meso po zelji, pile, snicle, sta volite, povadite ga u ciniju i na tom ulju przite podvarak. Iseckajte sitno crni luk, proprzite na ulju gde se przilo meso, dodajte kupus (kolicina po zelji) iseckan na tanke trakice, i prorpzite oko pola sata. Stalno mesajte da se ne zalepi za dno.
Zatim dodati oko pola kasike aleve paprike, biber u zrnu, nekoliko lovorovih listova,posoliti po ukusu, preruciti u posudu koja moze u rernu i peci oko 2 sata dok kupus omeksa. Posudu prekriti folijom i za vreme pecenja ne mesati.