Umutite 125 g margarina sa 50g secera u prahu. Posebno umutite slag. Odvojite par kasika slaga, a ostali slag pomesajte sa umucenim margarinom. Premazite tortu sa strane i odzgo ako je potrebno poravnajte u tankom sloju.
Slag
Posebno umuceni slag one par kasike sto ste odvojili lomesajte sa jednom kasimom ostalog krema od margaruna i slaga. Od prilike da samo ne bude cist slag iz razloga sto se lepse sa njim sara po torti.
Cokoladna glazura
Cokoladu i pavlaku zagdrejite da ne prokljuca. Mozede ubaciti parce margarina i prelijte preko torte, trudeci se da je ne doradjujete nekim predmetom kako ne bi ostavila trag. Ostavite da se malo zategne pa slagog ukrasite po zelji. Ja sam stavila seckani lesnik po krajevima pa tek onda prelila cokoladu.
Recept za nagradni konkurs: Slatke i slane rođendanske zavrzlame
Sastojci
Za 30 osoba
200 g Menaz cokolade
100 ml Slatke pavlake
100 g C Šlag univerzalni
Po Zelji Razni slatkisi
50 g Seckanog lesnika
125 g Margarin
50 g C Šećer u prahu 250g
1 Vrecica C Vanilin šećer
Naši proizvodi
Priprema
Dekoracija
Umutite 125 g margarina sa 50g secera u prahu. Posebno umutite slag. Odvojite par kasika slaga, a ostali slag pomesajte sa umucenim margarinom. Premazite tortu sa strane i odzgo ako je potrebno poravnajte u tankom sloju.
Slag
Posebno umuceni slag one par kasike sto ste odvojili lomesajte sa jednom kasimom ostalog krema od margaruna i slaga. Od prilike da samo ne bude cist slag iz razloga sto se lepse sa njim sara po torti.
Cokoladna glazura
Cokoladu i pavlaku zagdrejite da ne prokljuca. Mozede ubaciti parce margarina i prelijte preko torte, trudeci se da je ne doradjujete nekim predmetom kako ne bi ostavila trag. Ostavite da se malo zategne pa slagog ukrasite po zelji. Ja sam stavila seckani lesnik po krajevima pa tek onda prelila cokoladu.
Tagovi